Dresden Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Edhe pse është i njohur për muzetë dhe arkitekturën e tij, Dresden ka po ashtu edhe shumë kopshte të njohura. Kopshtet botanike kanë shumë orkida ekzotike, bromeliada, zambakë dhe helikonia. Kopshti zoologjik i Dresden-it, shtëpia e mbi 2000 kafshëve, ka po ashtu shtretër të bukur me marigold në mes të ekspozitave. Qyteti është i mbushur me shumë lloje të ndryshme të trëndafilave, veçanërisht me trëndafila aromatik ngjitës. Kopshti më i shquar i trëndafilave është në Kështjellën Pillnitz, ku pjesa e përparme është me trëndafila të kuq të përzier me snapdragon, begonia, manushaqe dhe salvia. Një kopsht tjetër i njohur është Grober Garten, me statuja të bardha të rrethuara me kallam, trëndafila, margaritar dhe krizantema.
Urtësi
USD 67.40

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 67.40

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 121.32

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 94.36

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Mbrojtje
USD 87.62

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Joshje Sekrete
USD 87.62

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 121.32

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 94.36

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Elegante
USD 107.84

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rini
USD 67.40

Rini

Trëndafila dhe karafila

Plot Shkëlqim
USD 67.40

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Përulësi
USD 67.40

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 87.62

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Paç Fat
USD 107.84

Paç Fat

12 Trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 87.62

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 121.32

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Shikim i Shpejtë
USD 121.32

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Paqe
USD 67.40

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top