Duseldorf Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Një qendër e modës dhe artit, Dusseldorfi mburret me një përzierje të arkitekturës mesjetare dhe moderne, e mbushur me butiqe dhe galeri të artit. Lumi Rhine e bën qytetin një venbanim ideal për bimët dhe lulet vendase, siç janë trëndafilat, lulet margaritar, krizantemat dhe gladiolat. Gjatë Karnevalit, Sezoni i Pestë, qyteti gjallërohet me drita, parada dhe lule. Festimi më i madh, e Hëna Rose, e gjen qytetin dhe banorët e tij të dekoruar me lulëzim adash, dhe në të Mërkurën Ash, fundin e sezonit, zambakët fillojnë ta marrin vëmendjen. Shfaqja e tyre bëhet më e dukshme gjatë Pashkëve dhe mund të shihen shumë lloje të tyre, që nga trumpeta deri tek tigri dhe e bardha në ditë.
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 120.59

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Vetmi
USD 106.73

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Fillimi i Miqësisë
USD 106.73

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 76.24

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 76.24

Arratisu Me Mua

Trëndafila

E përjetshme
USD 76.24

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Dashuri e Shenjtë
USD 120.59

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Virtyt
USD 76.24

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Lartësi
USD 106.73

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Durim
USD 76.24

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Hare e ardhshme
USD 76.24

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Magjepsëse
USD 120.59

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 76.24

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Urime
USD 106.73

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dashuri e Pastër
USD 137.23

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 76.24

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Rini
USD 76.24

Rini

Trëndafila dhe karafila

Dëshirë
USD 120.59

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top