Hajdelberg Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Urime
USD 108.72

Urime

Trëndafila dhe orkide

Shëndet i Mirë
USD 88.24

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Pranim
USD 77.65

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 122.84

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 88.24

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 88.24

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 108.72

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 122.84

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Paç Fat
USD 77.65

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 139.78

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

E mrekullueshme
USD 108.72

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Mikpritje
USD 108.72

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 77.65

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 108.72

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Mbrojtje
USD 88.24

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 77.65

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Qejf
USD 122.84

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Unitet
USD 88.24

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Top