Hamburg Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Me që Hamburgu është porti më i madh i Evropës, qytetarët e tij kanë akses të disa llojeve të luleve të importuara dhe vendase. Jaseminët, zambakët e ujit dhe orkidetë sillen përmes portit. Poashtu ka edhe helikonia portokalli e të kuqe të cilat rriten nëpër sera. Bozhurët janë ndër më të preferuarat nëpër kopshte të cilat lulëzojnë në periudhën e pranverës.
E paharrueshme
USD 66.19

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 66.19

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 66.19

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 119.14

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

E mrekullueshme
USD 92.67

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Buzëqeshëse
USD 66.19

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 86.05

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 105.90

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 92.67

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Elegante
USD 105.90

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Unitet
USD 86.05

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Madhështore
USD 119.14

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 66.19

Entuziaste

Trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 66.19

Plot Shkëlqim

Trëndafila

E hirshme
USD 66.19

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 119.14

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Paqe
USD 66.19

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 66.19

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top