Hanover Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti historik Hannover është vendbanimi i kopshteve të bukura Herrenhausen, trashëgimia e ish-mbretëve të qytetit. Që nga shekulli i 17-të, ata posedojnë fontanat më të larta në Europë, por kopshtet janë kryesisht të barabarta. Kopshti Great është i mbushur me gardhe ngjyrë të gjeblërt të mbyllur dhe një mori marigolde, margaritar, karafila, trëndafila dhe tulipanë. Në fillim Berggarten ishte në kopsht perimesh, por tani ai përmban mana dhe bimë të tjera ekzotike. Një kopsht tjetër i njohur në qytet është Welfengarten, i ndodhur përball universitetit. Është një vend i njohur për studentë për t’u relaksuar dhe studiuar, ku lulet margaritar shumëngjyrëshe lulëzojnë gjatë verës.
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 97.10

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 163.68

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

E mrekullueshme
USD 135.94

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 135.94

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Vdes për ty
USD 163.68

Vdes për ty

Trëndafila

Joshje Sekrete
USD 117.90

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 97.10

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 97.10

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Modesti
USD 97.10

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 97.10

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Ego
USD 97.10

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Joshje e Gjatë
USD 135.94

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Elegante
USD 110.97

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 163.68

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Plot Shkëlqim
USD 97.10

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 163.68

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 163.68

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Origjinale
USD 135.94

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Hanover. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Hanover kohët e fundit : -