Herne Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Dashuri e Braktisur
USD 120.89

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Paqe
USD 76.42

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Unitet
USD 86.84

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 76.42

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Arratisu Me Mua
USD 76.42

Arratisu Me Mua

Trëndafila

E ëmbël
USD 76.42

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 120.89

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Fisnikëri
USD 86.84

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Fitore
USD 76.42

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 120.89

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Gjithnjë besnike
USD 86.84

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 76.42

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 86.84

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Besnike
USD 106.99

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Paç Fat
USD 76.42

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 120.89

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Nënshtrim
USD 120.89

Nënshtrim

24 Trëndafila

Kotësi
USD 106.99

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top