Sympathy

Përqafime
USD 86.75

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 120.76

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 86.75

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 76.34

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 76.34

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 106.88

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 76.34

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 120.76

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 76.34

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 86.75

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 86.75

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 106.88

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 76.34

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 76.34

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 120.76

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 107.57

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 76.34

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.34

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 106.88

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 106.88

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 120.76

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 86.75

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 76.34

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 76.34

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top