Këln Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Në qytetin metropol të Këlnit vizitorët gjejnë Kopshtin Botanik. Në këtë kopshtë të njohur mund të gjenden shumëllojshmëri të ndryshme lulesh. Disa nga këto lule të bukura janë dendrobiumët dhe orkidetë. Kumakët në ngjyrë portokalli, tulipanët dhe margaritarët e pikturuar poashtu mund të shihen duke lulëzuar në pranverë.
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 110.88

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 110.88

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 175.39

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 155.23

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuria e Gruas
USD 110.88

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 126.00

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 110.88

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 126.00

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Joshje e Gjatë
USD 155.23

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Elegante
USD 110.88

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 175.39

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Plot Shkëlqim
USD 110.88

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 110.88

Entuziaste

Trëndafila

E butë
USD 155.23

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Shikim i Shpejtë
USD 175.39

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 110.88

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Ego
USD 110.88

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 126.00

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top