Lejpcig Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Leipzig është një destinacion i njohur për dashamirësit e muzikës dhe luleve. Kopshti zoologjik përqendrohet kryesisht në ruajtje, ku bimët dhe lulet përdoren për t’i sigurar kafshët që janë në një vendbanim sa më natyral. Disa lule që shfaqen këtu janë orkidat ekzotike, bromeliadat, lancy ferns, si dhe disa trëndafila vendas, rododemdronet, zambakët dhe krizantemat. Jashtë kopshtit zoologjik, lulet që paralajmrojnë pranverën janë tulipani, lulebora dhe edelweiss, ndërsa banorët shpesh rrisin livandën, kamomilin, narcisin dhe jaseminin yll.
Hutim
USD 119.90

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Gjithnjë besnike
USD 86.14

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

E mrekullueshme
USD 106.12

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 119.90

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Madhështore
USD 119.90

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Pranim
USD 75.80

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 106.12

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 75.80

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Modesti
USD 75.80

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 119.90

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Kthjelltësi
USD 75.80

Kthjelltësi

8 trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 86.14

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 75.80

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 75.80

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Paqe
USD 75.80

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 75.80

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 75.80

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Jeta Është e Ëmbël
USD 119.90

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top