Magdeburg Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 106.10

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 75.78

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 119.88

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 106.10

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Bukuri Pa Ndjenja
USD 86.12

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Forcë
USD 86.12

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 75.78

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 136.41

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Joshje Sekrete
USD 86.12

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 106.10

Besnikëri

24 Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 119.88

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Joshje e Gjatë
USD 106.10

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Elegante
USD 75.78

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 75.78

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 75.78

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 106.10

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Rehati
USD 119.88

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Flirtim
USD 75.78

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Top