Nuernberg Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ky qytet historik Bavarez ka shumë atraksione, por një prej tyre që duhet të shihet patjetër është Nuremberg Zoo. Vendbanim i rreth 300 specie kafshësh, i cili ka gjithashtu ka kopshte mbresëlënëse pyjore dhe shtretër të luleve me çmime fituese. Vendbanimet janë të dizajnuara ashtu që të jenë sa më natyrale të mundshme për kafshët, që do të thotë se aty ka shumë lule të importuara siç është bromeliad, helikonia, veshët e elefantit dhe anthuriume. Shtretërit e luleve janë të mbushur me lule vendase siç është marigold, margaritar, begonia dhe karafila, ku në gjatë kohës së pranverës qyteti dhe kopshtet mbushen me tulipanë të ngjyrave të ndryshme. Edhe trëndafilat janë të preferuarit e vendasve dhe janë të ekspozuar jashtë Kështjellës Nuremberg.
Shëndet i Mirë
USD 87.17

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 67.06

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 120.70

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 93.88

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Karakter
USD 120.70

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Bukuri madhështore
USD 67.06

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 67.06

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Dashuri e Braktisur
USD 120.70

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Mendime Qiellore
USD 120.70

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 87.17

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Thashethemëse
USD 120.70

Thashethemëse

72 Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 93.88

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 120.70

Mahnitëse

Trëndafila

Elegante
USD 107.29

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 87.17

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 87.17

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 67.06

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 120.70

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top