Recklingauzen Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Më Duaj Më Tepër
USD 77.61

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Pavdekshmëri
USD 77.61

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 77.61

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 88.19

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 77.61

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Dashuri Besuese
USD 122.76

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Meritë
USD 88.19

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Frymëzim
USD 122.76

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 88.19

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 122.76

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Zonjë Zemërbardhë
USD 77.61

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 77.61

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 88.19

Misterioze

12 Trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 122.76

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Pritshmëri
USD 77.61

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 122.76

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Strehim
USD 122.76

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Besnikëri
USD 108.65

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top