Reutlingen Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kotësi
USD 157.56

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Thashethemëse
USD 202.58

Thashethemëse

72 Trëndafila

Strehim
USD 178.03

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 178.03

Serenatë

Orkid

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 112.55

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Melodioze
USD 157.56

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 112.55

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Rehati
USD 178.03

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Qëndrueshmëri
USD 127.89

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 112.55

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Joshje
USD 127.89

Joshje

12 Trëndafila

Përsosmëri
USD 112.55

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
E re
USD 112.55

E re

Zambakë dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 112.55

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Modesti
USD 112.55

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 157.56

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Të Përkas Ty
USD 127.89

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Pranim
USD 112.55

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Top