Shtutgart Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Stuttgart është më i famshëm për prodhimin e tij të automobilave, por banorët kënaqen edhe me parqet dhe kopshtet e qytetit, siç janë Killesbergpark, Schlossgarten dhe Rosensteinpark. Një tjetër atraksion i famshëm është Wilhemina, një kopsht zoologjik dhe botanik prej 74 hektarësh që njëkohësisht është edhe më i madhi i llojit të vet në Evropën Perendimore. Kopshti zoologjik ka shtretër me lule shumëngjyrëshe mes eksponateve të kafshëve, por kopshti botanik është i mbushue me lule verbuese. Pellgu i madh ka një hyrje me zambak uji, si dhe lule vendase dhe të importuara përgjatë rrugëve të cilat ndryshojnë me stinët.Trëndafilat dhe rododendronet janë atraksione të njohura, së bashku me tulipanët, lulet edelweiss dhe crocuset malore në pranverë.
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 66.14

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Nënshtrim
USD 119.05

Nënshtrim

24 Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 119.05

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 92.59

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 66.14

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 119.05

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 119.05

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 119.05

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 85.98

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 92.59

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Elegante
USD 105.82

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 66.14

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 85.98

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Ashpërsi
USD 66.14

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Shikim i Shpejtë
USD 119.05

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 66.14

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 66.14

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Humor
USD 85.98

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Top