Vandsbek Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Wandsbek, një lagje e Hambutgut, ka një personalitet unik që e veçon atë nga pjesa tjetër e qytetit, siç dëshmohet nga shumë lule që mund të shihen nëpër të gjitha kopshtet. Lulet vendase si krokus, edelweiss dhe lulebora, lulëzojnë përgjatë Lumit Wandse në pranverë, së bashku me livandon. Marigoldet, gladiolat dhe karafiat janë të njohura për dekorimet e pjesës së jashtme të dyqaneve. Margaritarë, karafilat, trëndafilat dhe zambakët ipen shpesh si dhuratë për më të dashurit. Trëndafilat në veçanti janë shumë të njohur dhe në periferi ka disa shkurre rododendrone të mëdha. Mbushjet e këndeve të luleve janë me kallama të gjatë të kuq dhe dusty miller, shpesh të kultivuara përgjatë rrugëve të lagjeve.
Fillimi i Miqësisë
USD 105.59

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Hijeshi e Pjekur
USD 75.42

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Flirtim
USD 75.42

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 75.42

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 75.42

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Strehim
USD 119.31

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 75.42

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Përulësi
USD 75.42

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Buzëqeshëse
USD 75.42

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 85.71

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Pajtim
USD 119.31

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Gazmore
USD 75.42

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 85.71

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Imagjinatë
USD 75.42

Imagjinatë

12 Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 85.71

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 75.42

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 75.42

Përsosmëri

6 Trëndafila

Forcë
USD 85.71

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top