Vupertal Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Wuppertal, i emëruar supas lumit dhe luginës së tij, është vendbanim për shumë bimë dhe lule vendase Gjermane. Kopshtet zoologjike dhe botanike ekspozojnë këto lulëzime në shtretërit e bukur të mbushur me lule shumëngjyrëshe. Marigoldet e ndritshme, krizantemat, margaritarët dhe karafilat, i tërheqin po aq vizitorë sa kafshët. Gjatë verës, kallamët e gjatë dhe margaritarët gerbera i japin ngjyrë qytetit. Kopshtet janë të mbushura po ashtu me shumë lule nga këtu dhe jashtë vendit, siç janë lulja konike, butoni beqar, nikotiana, kozmosi dhe koreopsis. Në kopshtet private, margaritarët shasta dhe suzanat me sy kafe janë të njohur, së bashku me trëndafilat hibrid, ngjitës dhe ata të çajit.
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 66.29

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 119.32

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

E mrekullueshme
USD 92.81

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 92.81

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Modesti
USD 66.29

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 106.06

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 86.18

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Joshje e Gjatë
USD 92.81

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Elegante
USD 106.06

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 66.29

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Ngasje
USD 119.32

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 86.18

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Respekt
USD 92.81

Respekt

24 Trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 119.32

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Paqe
USD 66.29

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 119.32

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Gazmore
USD 66.29

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Mbyllje Hesapi
USD 86.18

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Top