Athina Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Në Athinë janë dokumentuar mbi 130 specie të luleve. Kryeqyteti i Greqisë është shtëpia e Kopshteve Nacionale të Athinës. Këtu vizitorët mund të shohin një variete të gjërë të luleve ku përfshihen trëndafilat, lulekuqet dhe hibiskusët. Margaritarët, tulipanët dhe manushaqet mund të gjenden kudo nëpër kopshte, së bashku me karanfilat e vegjël.
Shije e Mirë
USD 120.31

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Unitet
USD 86.89

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Elegante
USD 80.21

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 66.84

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Vetmi
USD 93.58

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Seksi
USD 127.00

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rini
USD 66.84

Rini

Trëndafila dhe karafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 86.89

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 93.58

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Durim
USD 66.84

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Dashuri e Pastër
USD 120.31

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 66.84

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 66.84

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 93.58

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 66.84

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 66.84

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 120.31

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 66.84

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Top