Patra Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Patra është një qytet intelektual dhe i dashuruar me lulet. Edhe pse zonat e gjelbërta mund të mungojnë shumë lule mund të shihen kudo. Trëndafilat dhe manushaqet, së bashku me margaritarët dhe gerberat janë të zakonshme. Karanfilat e vegjël mund të shihen duke u rritur nëpër vazo, ndërsa lulet e diellit shihen gjatë periudhës së verës.
Shije e Mirë
USD 124.92

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Tërheqje
USD 124.92

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Elegante
USD 83.28

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 97.16

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Fitore
USD 69.40

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Festim
USD 124.92

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Elegante
USD 83.28

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Seksi
USD 131.86

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Rini
USD 69.40

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 97.16

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

E re
USD 69.40

E re

Zambakë dhe trëndafila

Durim
USD 69.40

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 69.40

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 124.92

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 69.40

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 69.40

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 69.40

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

E ëmbël
USD 69.40

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Patra. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Patra kohët e fundit : -