Peristeri Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Peristeri ndodhet në afërsi të kryqyteti Grek e ku rriten shumë lloje të luleve. Disa nga llojet e luleve janë trëndafilat, manushaqet dhe karanfilat. Hibiskusët janë të zakonshëm e vështirë është të mos dallohen lulet e ndritshme në formë shpate. Margaritarët dhe gerberat poashtu mund të shihen kudo në qytet.
Shije e Mirë
USD 123.05

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 123.05

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Elegante
USD 82.03

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 95.70

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Vetmi
USD 95.70

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Tërheqje
USD 123.05

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Forcë
USD 88.87

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Festim
USD 123.05

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Seksi
USD 129.88

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 68.36

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 68.36

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Rini
USD 68.36

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 95.70

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Durim
USD 68.36

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Mjaft Më Kritikove
USD 68.36

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 68.36

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 68.36

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 123.05

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Peristeri. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Peristeri kohët e fundit : -