Piraeus Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Pireusi është një qytet portual i fokusuar në ekonomi. Poashtu i kënaq adhuruesit e luleve me disa kopshte private dhe publike. Disa nga lulet që shihne duke u rritur në qytet janë karanfilat e mëdhenj dhe të vegjël së bashku me margaritarët shumëngjyrësh. Buganviljet janë ndër të preferuarat e poashtu e vështirë është të mos dallohen vazot me manushaqe të cilat mund të shihen kudo nëpër qytet.
Shije e Mirë
USD 119.80

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Elegante
USD 79.87

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Bashkim
USD 93.18

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 79.87

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Vetmi
USD 93.18

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 66.56

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 66.56

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 66.56

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Seksi
USD 126.46

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 119.80

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Rini
USD 66.56

Rini

Trëndafila dhe karafila

Pranim Dashurie
USD 66.56

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 93.18

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Durim
USD 66.56

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Mjaft Më Kritikove
USD 66.56

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Besnike
USD 93.18

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Origjinale
USD 93.18

Origjinale

12 Zambakë

Dashuri e Ftohtë
USD 66.56

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top