Selanik Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Selaniku është qyteti i dytë më i madh i Greqisë. Është shtëpia e disa llojeve të luleve të cilat mund të shihen në shfaqjen vjetore të luleve. Disa nga lulet që zakonisht shfaqen këtu janë trëndafilat, lulekuqet dhe tulipanët në ngjyrë të çelur. Manushaqet dhe lulet e diellit janë të preferuara ndër banorët, së bashk me gerberat dhe margaritarët.
Shije e Mirë
USD 120.23

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Nënshtrim
USD 120.23

Nënshtrim

24 Trëndafila

Virtyt
USD 66.80

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 66.80

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Elegante
USD 80.15

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Kotësi
USD 93.51

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 93.51

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Rini
USD 66.80

Rini

Trëndafila dhe karafila

Shikim i Shpejtë
USD 120.23

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 86.83

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Seksi
USD 126.91

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Rini
USD 66.80

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 66.80

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 93.51

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Durim
USD 66.80

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 66.80

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Pritshmëri
USD 66.80

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 66.80

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top