Birthday


Ashpërsi
USD 74.97

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 104.96

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 97.46

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 134.95

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 74.97

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 104.96

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 134.95

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 104.96

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 134.95

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 134.95

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 74.97

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 104.96

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 134.95

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 74.97

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 104.96

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 74.97

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 89.97

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 74.97

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 74.97

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 104.96

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 74.97

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 89.97

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 74.97

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 104.96

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top