Special Offers


Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 135.27

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

E dhimbsur
USD 75.15

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 97.70

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 75.15

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Të Dua Ende
USD 75.15

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

E mrekullueshme
USD 105.21

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 135.27

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Elegancë
USD 75.15

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

E shijshme
USD 105.21

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 105.21

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Arratisu Me Mua
USD 75.15

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Joshje
USD 97.70

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 75.15

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Kujtime Të Hirshme
USD 75.15

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Besnikëri
USD 105.21

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 135.27

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Hare e ardhshme
USD 75.15

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Frymëzim
USD 135.27

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 75.15

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Unitet
USD 97.70

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Mendime Qiellore
USD 135.27

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 75.15

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Ngasje
USD 135.27

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Bukuri Tekanjoze
USD 75.15

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top