Congratulations


Elegancë
USD 75.15

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Optimizëm
USD 90.18

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 97.70

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 75.15

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Durim
USD 75.15

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpërblim Për Mirësi
USD 135.27

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 105.21

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 135.27

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 75.15

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 75.15

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Elegante
USD 90.18

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 135.27

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 105.21

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 75.15

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Lartësi
USD 105.21

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 75.15

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 75.15

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Strehim
USD 135.27

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 75.15

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 75.15

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Kënaqësi
USD 135.27

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 75.15

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 135.27

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 75.15

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top