Friends


Pajtim
USD 135.27

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 75.15

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 97.70

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 75.15

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 135.27

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 135.27

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 75.15

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 75.15

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 105.21

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 90.18

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 135.27

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 75.15

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 105.21

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 75.15

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 135.27

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 135.27

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 75.15

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 105.21

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 90.18

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 75.15

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 105.21

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 97.70

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 75.15

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 135.27

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top