Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Guatemalë. Ne dërgojmë lule me dorë në Guatemala dhe 8 qytete, në Guatemalë

Java e Pashkëve në Guatemala festohet në tërë shtetin me qilima të mrekullueshëm të ndërtuara me lule. Orkideja, Murgesha e Bardhë, është lulja kombëtare e Guatemalës dhe turistët duhet të kenë kujdes të mos zihen duke e këputur këtë lule të rrallë dhe të mbrojtur nga shteti. Në Ditët e Shënjtorëve në Guatemala është moment i duhur për të vendosur lule në varrezat e të afërmëve. Gjatë festave të martirit të shenjtë në Chichicastenango, vizitorët mund të marrin pjesë në ritualet e vjetra indiane dhe mund ta vizitojnë tregun e fshatit ku shiten lule vendore. Adhuruesit e orkidesë do të kënaqen me natyrën e Guatemalës ku mund të gjejnë mbi 4,000 specje të ndryshme të orkideve dhe shumë prej tyre mund të blihen në kryeqytet. Qyteti Antigua është një qytet shumë i bukur dhe i qëlluar për të festuar një nga festat kristiane. Behuni pjesë e banorëve vendor për të vendosur lule ne altaret e kishave dhe shkëmbeni falenderime.

Buqeta të Popullarizuara në Guatemalë


Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

    
Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Entuziaste

Entuziaste

Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

    
Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Rehati

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

    
Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

    

Ofertë Speciale: E këndshme

Nuk mund të gaboheni me këtë buqetë ekstravagante. Është klasike dhe argëtuese. Luledielli i madh gazmor padyshim se sjell buzëqeshje në fytyrën e secilit, ndërsa orkidetë ekzotike i japin kombinimit një joshje të vogël misterioze. Trëndafilat ngjyrë rozë dhe ato me ngjyrë të bardhë japin një pamje klasike dhe të çiltër duke simbolizuar, kështu, pafajësinë dhe miqësinë. Ky aranzhim i luleve mund të porositet në Guatemala  Miksko (Mixco)   Petapa  San Juan Sakatepequez (San Juan Sacatepequez)   Villa Nueva si dhe në qytetet tjera. Kontrastet befasuese në mes shumëllojshmërisë së luleve duket se janë një përzierje dhe kombinim i shkëlqyer që së bashku kanë krijuar një pamje që është shumë unike dhe sharmante.
Informacion