Guatemala Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Guatamala është kryeqyteti i shtetit me të njëjtin emër dhe ku ndodhen një numër mbresëlënës i parqeve dhe kopshteve. Në këto kopshte mund të gjenden disa lloje të orkideve ekzotike. Zambakët në ngjyrë të çelur janë një pamje e zakonshme, së bashku me lantanat në ngjyrë të kuqe e të verdhë së bashku me veshët e gjelbër të elefantit. Bromeliat, helikoniat dhe lulet e pendë meksikane mund të gjende kudo në kryeqytet.
E paharrueshme
USD 34.49

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Paqe
USD 34.49

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 34.49

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 34.49

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 45.26

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Elegancë
USD 34.49

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 34.49

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Mirënjohje
USD 34.49

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 34.49

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Puthje
USD 48.28

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Shenjtë
USD 62.65

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 62.65

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 48.28

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 34.49

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

E çmuar
USD 56.04

E çmuar

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 48.28

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

E përjetshme
USD 34.49

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Durim
USD 34.49

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Top