Miksko Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Mixco është një paralagje e kryeqytetit e ku mund të shihen shumë lule të bukura. Së bashku me disa orkide të rralla dhe helikoniat në ngyjrë të kuqe dhe të verdhë, mund të shihen edhe lulet tigër. Lantanat dhe katlejat janë të zakonshme. Lulet pendë meksikane poashtu mund të shihen duke u rritur nëpër kopshte.
Kujdesi Amënor
USD 59.09

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 42.21

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Falënderim
USD 73.17

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 75.98

Mahnitëse

Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 42.21

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Puthje
USD 59.09

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 42.21

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Përsosmëri
USD 42.21

Përsosmëri

6 Trëndafila

Elegancë
USD 42.21

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 42.21

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Durim
USD 42.21

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Jetë e Lumtur
USD 52.76

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 59.09

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Dashuri e Shenjtë
USD 73.17

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Rini
USD 42.21

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 73.17

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 73.17

Nënshtrim

24 Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 52.76

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top