Petapa Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Petapa është një qytet i vogël ku bie shumë shi. Kjo siguron që lulet të jenë duke lulëzuar gjithmonë. Disa nga lulet e zakonshme që mund të shihen duke lulëzuar janë anturiet, margaritarët e pikturuar dhe krizantemat e bukura. Hibiskusët rriten kudo nëpër vazo dhe kopshte. Vizitorët poashtu mund të gjejnë edhe zambak e helikonia në dyqanet e luleve.
Kujdesi Amënor
USD 58.72

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Pajtim
USD 72.70

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Mbrojtje
USD 52.43

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 41.94

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mjaft Më Kritikove
USD 41.94

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Mikpritje
USD 58.72

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 41.94

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Krenare
USD 26.22

Krenare

12 Trëndafila

Rrezikojmë
USD 41.94

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 41.94

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Puthje
USD 58.72

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

E paharrueshme
USD 41.94

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 41.94

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Urime
USD 58.72

Urime

Trëndafila dhe orkide

Optimizëm
USD 26.22

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Durim
USD 41.94

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Entuziaste
USD 41.94

Entuziaste

Trëndafila

E këndshme
USD 58.72

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top