San Juan Sakatepequez Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i San Juan Sacatepequez është një mix i kulutrave por edhe shtëpia e disa llojeve të bimëve dhe luleve. Amarantusët gjgandë dhe anturiet janë të zakonshme, së bashku me disa lloje të dendrobiumëve dhe orkideve. Dorëzonjëzat dhe kalaveshët e jaseminëve mund të shihen duke u rritur nëpër kopshte, së bashku me disa lloje të trëndafilave të kultivuar.
Kujdesi Amënor
USD 58.05

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 74.63

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 41.46

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 41.46

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mahnitëse
USD 74.63

Mahnitëse

Trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 41.46

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 25.92

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Tërheqje
USD 71.87

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 41.46

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 58.05

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

E paharrueshme
USD 41.46

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Elegancë
USD 41.46

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 71.87

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Durim
USD 41.46

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Falënderim
USD 71.87

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 51.83

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

E këndshme
USD 58.05

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Shëndet i Mirë
USD 51.83

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top