Villa Nueva Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Në Villa Nueva banorët dhe vizitorët mund të shijojnë një spektakët të natyrës. Disa nga lulet që shihen kudo në këtë qytet të vogël përfshihen disa lloje të oncidiumëve dhe llojeve të rralla të orkideve. Lulet me gjethe të dendura që shihen në amarantus janë një pamje e zakonshme, së bashku me zambakët dhe krizantemat.

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 49.45

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 46.36

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Përqafime
USD 46.36

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 35.32

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri e Shenjtë
USD 64.17

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Paç Fat
USD 22.08

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 35.32

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 35.32

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Fisnike
USD 35.32

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 35.32

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Të Përkas Ty
USD 46.36

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 64.17

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO