Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Guatemalë. Ne dërgojmë lule me dorë në Guatemala dhe 8 qytete, në Guatemalë

Java e Pashkëve në Guatemala festohet në tërë shtetin me qilima të mrekullueshëm të ndërtuara me lule. Orkideja, Murgesha e Bardhë, është lulja kombëtare e Guatemalës dhe turistët duhet të kenë kujdes të mos zihen duke e këputur këtë lule të rrallë dhe të mbrojtur nga shteti. Në Ditët e Shënjtorëve në Guatemala është moment i duhur për të vendosur lule në varrezat e të afërmëve. Gjatë festave të martirit të shenjtë në Chichicastenango, vizitorët mund të marrin pjesë në ritualet e vjetra indiane dhe mund ta vizitojnë tregun e fshatit ku shiten lule vendore. Adhuruesit e orkidesë do të kënaqen me natyrën e Guatemalës ku mund të gjejnë mbi 4,000 specje të ndryshme të orkideve dhe shumë prej tyre mund të blihen në kryeqytet. Qyteti Antigua është një qytet shumë i bukur dhe i qëlluar për të festuar një nga festat kristiane. Behuni pjesë e banorëve vendor për të vendosur lule ne altaret e kishave dhe shkëmbeni falenderime.

Buqeta të Popullarizuara në Guatemalë


Bukuri Pa Ndjenja

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

    
Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

Martesë e Lumtur

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

    
Pranim Dashurie

Pranim Dashurie

Trëndafila

Buzëqeshëse

Buzëqeshëse

Trëndafila

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

    
Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Optimizëm

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

    

Ofertë Speciale: E këndshme

Nuk mund të gaboheni me këtë buqetë ekstravagante. Është klasike dhe argëtuese. Luledielli i madh gazmor padyshim se sjell buzëqeshje në fytyrën e secilit, ndërsa orkidetë ekzotike i japin kombinimit një joshje të vogël misterioze. Trëndafilat ngjyrë rozë dhe ato me ngjyrë të bardhë japin një pamje klasike dhe të çiltër duke simbolizuar, kështu, pafajësinë dhe miqësinë. Ky aranzhim i luleve mund të porositet në Guatemala  Miksko (Mixco)   Petapa  San Juan Sakatepequez (San Juan Sacatepequez)   Villa Nueva si dhe në qytetet tjera. Kontrastet befasuese në mes shumëllojshmërisë së luleve duket se janë një përzierje dhe kombinim i shkëlqyer që së bashku kanë krijuar një pamje që është shumë unike dhe sharmante.
Informacion