Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël
Kodi i Produktit: prod135
5 zambakë yll, karafila rozë, trëndafila të kuq, gerbera të verdhë, gipsofila. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).