Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Guineja. Ne dërgojmë lule me dorë në Konakry dhe 6 qytete, në Guineja

Buqeta të Popullarizuara në Guineja


Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

   
Guximtare

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Urime

Urime

Trëndafila dhe orkide

Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

   
Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Pranim

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Bukuri e Qëndrueshme

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

   
Mahnitëse

Mahnitëse

Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

E hirshme

E hirshme

Karafila , trëndafila