Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Guineja. Ne dërgojmë lule me dorë në Konakry dhe 6 qytete, në Guineja

Buqeta të Popullarizuara në Guineja


Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Joshje

Joshje

12 Trëndafila

Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

    
E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Dashuri Për Natyrën

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

    
Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Delikate

Delikate

12 Trëndafila

Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

    
Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Buzëqeshëse

Buzëqeshëse

Trëndafila

Rehati

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera