Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Guineja Ekuatoriale. Ne dërgojmë lule me dorë në Malabo dhe 6 qytete, në Guineja Ekuatoriale

Buqeta të Popullarizuara në Guineja Ekuatoriale


Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

   
Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

   
Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

E hirshme

E hirshme

Karafila , trëndafila

Delikate

Delikate

12 Trëndafila

   
Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila