Konakry Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Paqe
USD 53.33

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 53.33

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 53.33

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 74.66

Besnikëri

24 Trëndafila

Vetmi
USD 74.66

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Joshje
USD 73.33

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 74.66

Origjinale

12 Zambakë

Përsosmëri
USD 53.33

Përsosmëri

6 Trëndafila

Urime
USD 74.66

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 53.33

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Paç Fat
USD 66.66

Paç Fat

12 Trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 53.33

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 53.33

E hirshme

Karafila , trëndafila

Pajtim
USD 101.33

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Mendime Qiellore
USD 101.33

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 53.33

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 53.33

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 74.66

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Top