Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Haiti. Ne dërgojmë lule me dorë në Port-au-Princ dhe 10 qytete, në Haiti

Buqeta të Popullarizuara në Haiti

Lartësi

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

  
Guximtare

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

  
Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Urime

Urime

Trëndafila dhe orkide

  
Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Përsosmëri

Përsosmëri

6 Trëndafila

  
Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

  
Jetë e Lumtur

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Krenare

Krenare

12 Trëndafila