Delmas Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lartësi
USD 138.67

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Mikpritje
USD 138.67

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Mahnitëse
USD 178.29

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 99.05

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Rini
USD 99.05

Rini

Trëndafila dhe karafila

Martesë e Lumtur
USD 165.08

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Humor
USD 118.86

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 99.05

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 138.67

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 165.08

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Mbrojtje
USD 118.86

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Karakter
USD 178.29

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO