Jakmel Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lartësi
USD 141.13

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 100.81

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Përkryerje
USD 141.13

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 168.01

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Mbrojtje
USD 120.97

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 168.01

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 168.01

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Karakter
USD 181.45

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 100.81

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 120.97

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Urime
USD 141.13

Urime

Trëndafila dhe orkide

Melodioze
USD 141.13

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO