Kap-Haitien Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lartësi
USD 141.21

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 141.21

Përkryerje

24 Trëndafila

Guximtare
USD 168.11

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Moderne
USD 100.86

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Mbrojtje
USD 121.04

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Karakter
USD 181.55

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Delikate
USD 100.86

Delikate

12 Trëndafila

Guximtare
USD 168.11

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Kujdesi Amënor
USD 141.21

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 141.21

Urime

Trëndafila dhe orkide

Ashpërsi
USD 100.86

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Dashuri e Braktisur
USD 168.11

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO