Kroix des Buqets Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri ngurruese
USD 99.33

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Lartësi
USD 139.07

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 99.33

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 119.20

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Rrezikojmë
USD 99.33

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Hijeshi e Pjekur
USD 99.33

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 178.80

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Përkryerje
USD 139.07

Përkryerje

24 Trëndafila

Guximtare
USD 165.56

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 119.20

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

E shijshme
USD 139.07

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Karakter
USD 178.80

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO