Leogane Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bashkim
USD 140.12

Bashkim

24 trëndafila

Lartësi
USD 140.12

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 100.08

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 120.10

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Fitore
USD 100.08

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Përkryerje
USD 140.12

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 166.81

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Mbrojtje
USD 120.10

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Respekt
USD 140.12

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 180.15

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Modesti
USD 100.08

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Urime
USD 140.12

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO