...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 100.29

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 140.40

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 140.40

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 100.29

Shpresë

Gerbera

Përkryerje
USD 140.40

Përkryerje

24 Trëndafila

Guximtare
USD 167.15

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 120.35

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 180.52

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Mbrojtje
USD 120.35

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 167.15

Serenatë

Orkid

Karakter
USD 180.52

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Joshëse
USD 100.29

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO