Petionville Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Të Dua Ende
USD 99.19

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 99.19

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Lartësi
USD 138.86

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 178.54

Thashethemëse

72 Trëndafila

Dashuri e Shenjtë
USD 165.31

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Përkryerje
USD 138.86

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 165.31

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Lavdi
USD 99.19

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbrojtje
USD 119.02

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Karakter
USD 178.54

Karakter

Trëndafila, gipsofila

E butë
USD 138.86

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Thellësisht e Dashuruar
USD 99.19

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO