Petit Goave Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E butë
USD 141.67

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 101.20

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 141.67

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 101.20

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Arratisu Me Mua
USD 101.20

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Përkryerje
USD 141.67

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 168.66

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Bukuri madhështore
USD 101.20

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Mbrojtje
USD 121.43

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Karakter
USD 182.15

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Buzëqeshëse
USD 101.20

Buzëqeshëse

Trëndafila

Virtyt
USD 101.20

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO