Port-au-Princ Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lartësi
USD 141.62

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 101.16

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Puthje
USD 141.62

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 168.59

Serenatë

Orkid

Fisnikëri
USD 121.39

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Përkryerje
USD 141.62

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 168.59

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Respekt
USD 141.62

Respekt

24 Trëndafila

Mbrojtje
USD 121.39

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 101.16

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Arratisu Me Mua
USD 101.16

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Entuziaste
USD 101.16

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO