Port-de-Paiks Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri Besuese
USD 166.48

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Lartësi
USD 139.84

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat
USD 99.89

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 99.89

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Përkryerje
USD 139.84

Përkryerje

24 Trëndafila

Guximtare
USD 166.48

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 119.87

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Mbyllje Hesapi
USD 119.87

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Karakter
USD 179.80

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 139.84

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Joshëse
USD 99.89

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Karakter
USD 179.80

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO