Den Hag Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Pallati i famshëm i Hagës ndodhet në Den Haag, së bashku me një numër të madhë të bimëve dhe luleve. Tulipanët janë një pamje e zakonshme në pranverë. Krokusët dhe verdhokët poashtu mund të shihen në kopshtet e qytetit. Zambakët dhe amarilat lulëzojnë në verë. Den Haag është poashtu edhe shtëpia e disa llojeve të trëndafilave.
Besnike
USD 77.58

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Bukuri Pa Ndjenja
USD 75.20

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Jetë e Lumtur
USD 75.20

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 75.20

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Gjithnjë besnike
USD 75.20

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Besnikëri
USD 77.58

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 55.41

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Gazmore
USD 55.41

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

E butë
USD 77.58

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 75.20

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Buzëqeshëse
USD 55.41

Buzëqeshëse

Trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 75.20

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 77.58

Urime

Trëndafila dhe orkide

Bukuri madhështore
USD 55.41

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 55.41

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 55.41

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Ndjenja Të Ngrohta
USD 75.20

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Optimizëm
USD 79.16

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top