Eindhoven Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Eindhoven ndodhet në pjesën jugore të vendit. Kjo do të thotë se ka një shumëllojshmëri të luleve vendase dhe të importuara. Disa nga këto lule janë orkidetë me pika, anturiet dhe astilbet me pupla. Kopshtet publike dhe private shpesh përmbajnë margaritarë dhe manushaqe të bukura. Trëndafilat dhe gladiolat janë poashtu popullore në Eindhoven.
Paç Fat
USD 80.44

Paç Fat

12 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 76.42

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Shëndet i Mirë
USD 76.42

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 78.83

Besnikëri

24 Trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 56.31

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Urtësi
USD 56.31

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 56.31

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 76.42

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Jetë e Lumtur
USD 76.42

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 101.36

Mahnitëse

Trëndafila

Bashkim
USD 78.83

Bashkim

24 trëndafila

Buzëqeshëse
USD 56.31

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 78.83

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Bukuri madhështore
USD 56.31

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 56.31

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 56.31

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 56.31

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Meritë
USD 76.42

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top